LiGra Bolt

Nyelvtani feladatgyűjtemény word és PDF formátumban

-Segítség a felvételizőknek, az érettségire készülőknek-

Saját készítésű, évtizedeken át fejlesztett és több iskolatípusban kipróbált feladatgyűjtemény vehető meg a LiGra Boltban.

Hangtani, szófajtani, alaktani, mondattani és helyesírási feladatokat tartalmaz, hat feladattípusban, plusz egy csoportjáték-csokrot. A feladatlapokat követik a megoldókulcsok. Létrehozásakor a cél a könnyen kezelhetőség, átláthatóság és pontosság volt a cél.

Saját tanítványaimnak a gyűjteményt díjmentesen rendelkezésükre bocsátom.


Irodalmi tesztek középiskolásoknak

Ha középiskolás vagy, netán érettségi előtt állsz, és tesztelni szeretnéd irodalmi tudásodat akár egy-egy szerzőről, akár valamelyik témakörről, netán egy teljes évről, tudok segíteni neked.  

Mind a négy tanév irodalmi anyagát lefedő tesztgyűjteményt készítettem tíz évvel ezelőtt a Mohácsi Károly-féle Színes Irodalom tankönyvcsalád számára. Abban az évben a kiadó megvásárolta tőlem, és grafikusan megjelenített a honlapján. Amíg a kiadó meg nem szűnt, a tanárok, diákok örömmel használták feladataimat. A Mohácsi-könyvek precízek, érthetőek voltak, szívvel és ésszel neveltek. Én nagyon szerettem, azóta is azokra támaszkodva tanítom középiskolás magántanítványaimat.

A tesztgyűjtemény azóta természetesen nem érhető el online formában, ám én megőriztem a gépemen. Ha szeretnél hozzájutni a feladatgyűjtemény Word és PDF változatához, nálam megvásárolhatod a tesztgyűjteményt.

Középiskolás magántanítványaimnak ezt is ingyen rendelkezésükre bocsátom.